En innholdsrik seilbåt!

W-Yacht presenterte for første gang Dufour 520 Grand Large på Aker Brygge og det var ikke få som lot seg begeistre av de mange smarte løsningene.

Bli med ombord å se, sier den alltid like blide og smilende båtselger Ola Andre Worre, fra Rogaland. 
 
Allerede fra badeplattformen lar vi oss imponere, med doble nivåer blir badepattformen ekstra stor. Det er en innholdsrik wetbar, med grill og vask under sittebenken akter. 
 
Cockpit skuffer heller ikke, med god sosial sittegruppe som kan konverteres til solsenger. Doble ratt, og praktisk vipp i dørken gir godt fotfeste når man seiler litt tøffere. Doble pod- stasjoner for navigasjonsutstyr.
 
Innovasjon og båtens sosiale rom fortsetter under dekk. Spisebordet kan åpnes opp i stjerneformasjon og gi plass til mange. Under dørken er det laget et eget spiskammers som også rommer en ”vinkjeller”. Pantry er stor og innholdsrik, og med gode vinduer i sidene og i tak, for man mye lys ned under dekk. Behagelig lyssetting både mot gulv og tak.
 
Båten kan leveres med 4 layouter, messebåten hadde 5 kabiner, med totalt 8 soveplasser, 2 bad og toalettrom.
 
Dufour 520 Grand Large vant ”2018 Boat of the Year” av magasinet ”Cruising World” i USA, for den beste Full Sized Cruiser i kategorien for 50– 54 fot.
 
TEKNISKE SPESIFIKASJONER:
Total lengde (LOA): 15,20 m
Lengde i vannlinjen: 13,67 m
Skroglengde: 14,75 m
Bredde: 4,8 m
Dybde: 2,3 m
Vekt: 15.245 kg
Kjølvekt: 4.042 kg
Antall køyer: 9
Vanntank: 720 liter
Dieseltank: 450 liter
Motor: 75 hk
CE Kategori: A
Designer: Felci Yachts