Integrel total vinner av Dame 2018

Firmaet Triskel Marine Ltd vant i kategorien: Machinery, propulsion, mechanical and electrical systems and fittings, og ble i tillegg Dame overall vinner.

I dag åpner verdens største båtutstyrsmesse Mets i Amsterdam, og i tradisjons tro åpner messen med utdeling av den prestigetunge prisen Dame. Det kåres en vinner i alle 7 kategoriene og en totalvinner. I år var det altså generator erstatteren Intergrel som stakk av med den gjeveste prisen.
 
Integrel har en teknologi som skal erstatte generatoren i båten. De har utviklet en ny smart måte å levere betydelige mengder elektrisk kraft om bord, uten en konvensjonell generator. Integrel legger til variabel elektrisk belastning på hovedmotoren, knytter den til sitt mest drivstoffeffektive punkt og leverer både fremdrift og generatoren med utrolig effektivitet. En motor, to oppgaver, mindre drivstoff.
 
Den genererer opptil 9 kW elektrisitet uten å kompromittere på motorens ytelse.
 
Her er listen over de andre kategorivinnerne:
1. Marine electronics & marine related software, vinner Spinlock Ltd. med Sail Sense

2. Interior equipment, furnishings, materials and electrical fittings used in cabins, vinner Vimar SPA med Electronic Switch 8in 7out 3M

3. Marina equipment, boatyard equipment and boat construction tools and materials. Her valgte juryen at ingen utmerket seg spesielt, med tanke på de andre kategoriene. Så de håpet på flere til neste år.

4. Deck equipment, sails and rigging, vinner Harken INC med CLR Mooring Winch

5. Clothing and crew accessories, vinner Rooster med Exofleece™

6. Lifesaving and safety equipment, vinner Shakespeare Electronic Products Group, med GALAXY-INFL8

7. Machinery, propulsion, mechanical and electrical systems and fittings, vinner Triskel Marine Ltd med Integrel.