2018-11-28-abadfe0f3fc5a91e290d2b6fc1748fa6293ca27d Sealine er nominert til European Powerboat of the Year 2019 for deres nye F430

FjordSaling blir ny Sealine importør

Dermed representerer FjordSailing i Norge hele produktspekteret til Tyske Hanse Group AG, og de første båten er allerede satt i bestilling for 2019.

Bjørn-Vidar Bårtvedt Daglig leder hos FjordSailing, bekrefter ovenfor Baatsans.no at de satser enda mer i motorbåtmarkedet. Fra før har de Fjord Open båtene som er et nisje produkt. Med Sealine blir nå tilbudet deres mye bredere, og mer volum. 
 
Etter at Sealine ble kjøpt opp av Hanse gruppen har de brukt tid på å modifisere produksjonen og utvikle produktet frem til dagens nye modellserie av velfungerende båter. Sealine produserer båter i 3 serier: Sport, Coupe og Flybridge i størrelsen 33 til 53 fot.
 
Selv om motorbåt er et nytt segment for FjordSailing er de trygg på at de samme rutinene rundt salg og ettermarkedet blir like godt som det de har i dag for seilbåt.
Vi er godt kjent med rutinene etter mange års samarbeid med den tyske industrigiganten. 
 
Med avdelinger sentralt plassert i Oslo, Bergen og Stavanger vil vi kunne møte mange kunder på hjemmebane langs kysten, og vi satser på å ha dedikert personell til Sealine, forteller Bårtvedt. 
 
Ettermarkedet er viktig, og ved alle våre avdelinger har vi tilgang til god kaiplass, løftemuligheter opp til 50 tonn, samt serviceverksted. Vi har også egen servicebil for å ivareta kunder som holder til andre steder.
 
De har allerede satt i gang ordrene og de første Sealine båtene ankommer Norge våren 2019. 
 
Som ny importør og forhandler av Sealine ønsker de raskest mulig å bygge opp et demobåt utvalg på Øst- og Vestlandet. Dermed kan kunder gjøre en god handel ved å inngå en eksklusiv visningavtale, som også innebærer båtplass i Oslo, Bergen eller Stavanger. Her blir det første mann til møllen..