2018-11-29-6aeae171b185d7da54245bb5abe6563e6ec7a6ba (Foto LOWBS) Sentralt i London ved siden av Tower of London og Tower Bridge arrangeres messen

Satser på flytende båtmesse i London

Den litt mer ukjente messen "London On-Water Boat Show", ønsker nå og bli en ny attraktiv flytende båtmesse midt i hjertet av London etter at ExCel måtte gi seg på grunn av sviktende påmelding

Flere av de store engelske melder at de kommer etter at London Boat Show inngikk et samarbeid med bransjeforbundet Britisk Marine. Britisk Marine er kjent for å arrangere Southampton Boat Show, og er bransjeforbundet for fritidsbåter, superyachter og kommersiell marine industri innen fritid.
 
London On-Water Boat Show blir dermed arrangert for 5 år på det ikoniske stedet i hjertet av byen, men denne gangen med bransjeforbundet som partner.
 
I denne sentrale og eneste marina midt i London ligger St. Katharine Docks. Den skal da være vertskap for utstillere av yachter, båter, biler og en hel rekke med luksusmerker. Det blir litt av hvert som skal kunne sees til både vann- og lands, forteller arrangøren.
 
Den nye alliansen vil igjen prøve å ta tilbake nøkkelpartnere for å kunne tilby en ny og innholdsrik arena for båtbransjen i England og ellers i verden.
 
Etter denne nylige utvikling har London On-Water Boat Show blitt en del av Informa Exhibitions og dermed en del av porteføljen av store maritime arrangementer som inkluderer blant andre Monaco Yacht Show og Fort Lauderdale International Boat Show.

Så for dem som ble lei for at showet i 2019 ble avlyst, kan glede seg over at det på nytt blir båtmesse i London, men denne gangen på våren, 9 -12 mai.