Ny Sealine C390

Akkurat i tide til Båtmessen Boot i Düsseldorf, lanserer Sealine en ny topp modell med store panoramavinduer.

Den nye Sealine C390 kommer i samme modellserie som C330 og C430. Linjen har en sterk og tydelig Sealine karakter, som verftet bygger videre på med C390.
 
” Vi ønsker å designe en båt som perfekt bygger opp under Sealine rangen”, sier produkt sjefen Andrea Zambonini hos Sealine. ”Nye Sealine C390 har fått komplett nytt design. Vi har optimalisert salong layouten som vi også gjorde med den populære C330 og har blandet inn noen luksuriøse trekk, som stor badeplattform med grillmuligheter og høyt akterdekk som flyter med inn til salongen, .

Båten er meget fleksibel og kan bestilles med enten to eller tre doble kabiner, med to baderom og et som er eget bad for eiers kabin. En nyhet er muligheten til å ha en oppbevaringskabin. Kabinen kan omdannes til et ”walk-in closet” eller brukes som lagringsplass for vannleker. Alle kabinene har store skrogvinduer for å gjøre båtopplevelsen perfekt."
 
Over dekk er det lagt opp til en fin flyt mellom ute og inne, med å bruke store foldedører som han åpnes helt opp. Du kan kokkelere ute eller inne, og det er romslige salong grupper og store solsenger på front dekk.
 
Kundene kan velge mellom to fremdrifts løsninger med hekkaggregat. Standard 4 sylindret D4 med 300 hk eller 6 sylindret D6 Volvo Penta med 370 hk. 27 og 34 knop er estimert fart båten vil oppnå på flatt hav. 

Fra 19-27 januar 2019 kan båten beskues i Hall 5 på stand 5C22 i Düsseldorf.

Teknisk:
Totallengde 12, 50 m
Bredde 3,85 m
Dybde 1,19 m
Drivstofftank 900l
Vanntank 400l
CE Kategori B