2018-12-17-526a2e7d667a4805e00fda201c277e018fccd8f3 Ny kombinasjon av ekkolodd og GPS- for fritidsfiske

FLIR lanserer Element-serie med naturtro sonarbilde

Ny kombinasjon av ekkolodd og GPS- for fritidsfiske med topp bildebehandling, hastighet og brukervennlighet, en ny generasjon skjerm, som kombinerer sonar- og GPS-teknologi.

Element-serien er utstyrt med anerkjent RealVision™ 3D og ny HyperVision™-sonarteknologi og leverer naturtro bilder som gjør fisketuren enklere takket være avansert ekkolodd, allsidige kartfunksjoner og en meget intuitiv brukeropplevelse.
 
Raymarine Element bygger på suksessen til FLIRs prisbelønte multifunksjonsskjermer i Raymarine Axiom®-serien og er utstyrt med integrert patentsøkt RealVision 3D-sonarteknologi, som gir forbedret undervannsbilde med 3D-bilder av bunnen og mer presis oppsporing av fisken. Med Element introduseres også en ny patentsøkt HyperVision 1,2 megahertz sonarteknologi med ultrahøye CHIRP-ekkoloddfrekvenser. HyperVision gir bedre DownVision®-, SideVision®- og RealVision 3D-bilde, slik at fiskere kan se struktur, vegetasjon og fisk i naturtro detaljer.
 
Element er optimalisert for en brukervennlig opplevelse med nytt LightHouse Sport-operativsystem, og med intuitive taster kan fiskerne raskt merke av sine beste fiskeplasser og lage egne høyoppløselige dybdekart ved hjelp av den nye Raymarine RealBathy™ -funksjonen for generering av sonarkart i sanntid. Elements gir en enda bedre brukeropplevelse takket være integrert firekjerners prosessor som gir umiddelbar kartoppdatering, jevnt RealVision 3D-bilde og rask respons på vannet.
 
«Med den nye Raymarine Element-serien gjør vi vår mest avanserte sonarteknologi og intuitive brukeropplevelse tilgjengelig for enda flere i fritidsbåtmarkedet», sier Jim Cannon, konsernsjef i FLIR Systems, i en pressemelding. «Element byr på imponerende ytelse i sin kategori med utrolig skarpt HyperVision-bilde og det nye LightHouse Sport-operativsystemet. Element setter en ny standard for kategorien for multifunksjonsskjermer for ekkolodd og GPS og gir fiskerne tilgang til førsteklasses funksjoner.»
 

Element-serien består av modeller med 7-, 9- og 12-tommers skjerm. Element-serien blir tilgjengelig i første kvartal 2019 hos FLIR Maritimes forhandlere og distributører.