Investerer stort i båtlager og service

Firmaet E39 båt & henger, bedre kjent som Hobby Boats, har bygget et imponerende lager for båter og de satser stort på å tilby en totalpakke til båtfolket.

Vi besøker en travel Jon Runar Harrison, daglig leder og salgsansvarlig,
i førjulstiden. Han ønsker å få flest mulig båter inn på lageret før han og familien reiser på juleferie. Båtlageret er neste fullt allerede av båter og en rad med bobiler, kun en liten uke etter åpningen. 
 
Jeg er super optimist, forteller Jon-Runar til Baatsans.no. Selv om vi har investert 28 millioner i det nye næringsbygget er han ikke bekymret. Slik det ser ut nå kan jeg bygge et til, forteller han.  -Vi har virkelig satset på noe som det er behov for. Dagens båtkunder ønsker en totalpakke bestående av båt, service og vinterlagring. 
 
Alt dette kan vi etter hvert tilby i nybygget. Vi har plass til ca 220 enheter og får i tillegg en stor hall for service- og forsikringsreparasjoner. Vi vil også tilby kunder, som ønsker å bunnsmøre båten selv og ta enkel service, en plass i hallen. Da kan de leie plass for en kortere periode, med alle våre fasiliteter tilgjengelig. 
 
I Nordhordlands næringspark, langs E39, ligger bygget på over 6000 m2, og totalt har familiebedriften en tomt på 11000 km2, så her blir det godt med uteplass også. Uteområdene skal  utnyttes som utstillingsvindu av båter og tilhengere. 
 

De beholder butikken som ligger i Eikangervåg og vil fortsatt ha sitt faste utsalgssted av båter der.