2019-01-04-ba22b0e80f2c1ed77ea300d33953111b1fddbeb8 Ny sterk utstyrs grossist vokser frem

Sterk Nordisk utstyrsgruppe vokser frem!

Når Svenske SeaSea, Hjertmans og Maritim gjennomfører en enda større nordisk konsolidering er det med fokus på lønnsomhet.

Svenske Hjertmans og Norsk NMS (Maritim) har jobbet sammen med samme eierskap siden juli 2017. Nå samles selskapene sammen med svenske Byggplast (SeaSea), fortelles det i en pressemelding.
 
SeaSea er størst i Norden på båtutstyr, med 31 butikker, og Maritim er Norges største båtutstyrskjede
 
Alle de tre selskapene vil fortsatt være uavhengige og bruke sine respektive merker. Alle ansatte skal fortsette sitt arbeid som før. 
 
Konsolideringen er formelt basert på Hjertmans kjøp av Byggplast og deres datterselskaper Båtaccenten i Stockholm og Byggplast i Norge. Aksjeeiere i Byggplast, B.Berner Consulting, vil bli betalt med aksjer i konserngruppen. BiJaKa vil fortsette som majoritetsaksjonær i konsernet.
 
Det sammenslåtte konsernet vil tilby full markedsdekning og være representert som grossist og forhandler av båtutstyr i både Sverige og Norge. Med totalt to grossistkonsepter, tre nettbutikker, 25 eide butikker og ca. 25 franchise- / partnerforretninger, vil den nye konsernet ha en omsetning på rundt 650 MSEK med god lønnsomhet.
 
"Vi gleder oss virkelig til å samarbeide med Byggplast (SeaSea), som allerede er store aktører på det nordiske markedet. Jeg vet at vi kan lære av hverandre og styrke selskapene og konsernet enda mer”, sier Andreas Nilsen, administrerende direktør for NMS (Maritim) i Norge.