Ny Ibiza forhandler på Vestlandet!

Endelig er det på plass en ny forhandler av det Norske båtmerket, og de som er veldig fornøyd med å kunne representere merket er Nordic Boats.

Vi har tatt turen ut på Skaganeset på Sotra og møter daglig leder i Nordic Boats, Albrecht Schöll. For mange er han bedre kjent som daglig leder i Bergen Maritim, og det er han også fortsatt, men vi har foretatt noen omorganiseringer, forteller han til Baatsans.no
 
Under selskapet Bergen Maritim ligger service delen og båt lagring, men selve båtsalget skal foregå under det nye selskapet Nordic Boat. Her har vi fått med de flotte varemerkene som Marex, Skipper og sist men ikke minst Ibiza, forteller han. 
 
Jeg har lenge ønsket å få representer Ibiza, og gleder meg til å vise båtene på den kommende båtmessen Dra til Sjøs. Fra før har vi Marex, som også er en kjent Norsk produsent med mye spennende i vente, og vi har enda en ny satsning med merket Skipper, forteller Schöll. Skipper er en rib produsent i hig-end markedet, og minste båt starter på 9 meter. Dette er en solid båt for blant annet havrafting, 
 
Dette medførte også en nyansettelse på salg, så her har han fått med seg sønnen Benjamin Schöll. Han er utdannet industrimekaniker, men har de to siste årene drevet med salg i USA. ”Det er viktig å få ungdommen med i bransjen og han brenner for båter og salg, så det blir kjekt og spennende å følge han”, påpeker Schöll. 
 
Nordic Boat stiller med en stor stand under årets båtmesse på Sotra, ”Dra til sjøs”, med hele 6 båter.