Blide Rogalendinger

Forventningsfulle nye eiere av nyheten Dufour 390 er i Düsseldorf med den Norske importoren W-Yacht , for ”spekking” av nye båten som skal leveres i juni.

Daglig leder Ole Andre Worre og Kjartan Helle, som er ny båtmegler hos W-Yacht, må som flere andre forhandlere ha flere ”hatter” på i Düsseldorf. Denne gang er det Dufour ”hatten” som er på, og under den er Worre spesielt komfortabel. Med lang seilerfaring også innen konkurranse, er han i sitt rette element. Dufour importør har han vært noen år nå, og i fjor hadde de rekordsalg med hele 12 seilbåter levert innen sommeren 2018. 
 
I dag er det Dufour Grand Large 390 som er i fokus. Ny modell i 2019, og  kundene som er med har allerede bestilt båten, men de har ikke sett båten før idag.
 
- De to hyggelige karene; Thore Lærum og Lars Svenkerud er forventningsfulle over å se hva de har kjøpt. I dag skal de gå gjennom båten sammen med Worre, for å bli enig om hvilket utstyr og ekstra de eventuelt skal bestille til båten, som har levering i juni. De gleder seg begge til sommer ferie i egen seilbåt, forteller de til Baatsans.no.
 
Det er en nydelig utgave og Dufour Grand Large 390 representerer neste generasjons Grand Large modeller. Modellens konstruksjon og design er inspirert fra Dufour Yachts sine prisbelønte Exclusive modeller (Dufour Exclusive 56 og 63. Vi ble med ombord for å ta båten nærmere i øyensyn.
 
Se bildeserie i toppen.
 

Et lite NB, Som nye Greenline forhandler får både Worre og Helle mer å sette seg inn i, og spesielt spennende er det med nyheten NEO, som kommer i en egen bilde presentasjon hos Baatsans.no senere.. så følg med.