Nye Sealine C390

2019 blir et spennende år for FjordSailing, med et nytt motorbåt merke og en ny mann med på laget er de rustet for å møte en enda bredere kundegruppe.

Vi møter Daglig leder Bjørn Vidar Bårtvedt og nyansatte selger Odd Jarle Pollen, på Sealine sin stand i Düsseldorf. Nyheten C390 kom akkurat tidsnok til messen og vi har fått flere gode leeds, forteller de fornøyd. Vi har bestilt inn to båter for 2019, og en C390 er i produksjonen for oss. 
 
FjordSailing har flere kjente og store merker i porteføljen sin som; Hanse, Dehler, Mody, RM-Yachts, Fjord og nå Sealine. Fjordsailing har i løpet av årene vokst seg store og har en betydelig del av seilbåtmarkedet i Norge. I dag har de 3 kontorer i Norge, et i Oslo, Stavanger og Bergen.
 
De gleder seg til å ta fatt på Sealine, og nå har Bårtvedt fått med seg en erfaren båtmann i Pollen, han skal i første omgang være dedikert til merket. De er begge imponert over romsligheten og alle de smarte løsningene, noen helt nye og noen erfaringer fra seilbåtene tar de med i layouten. Spesielt i kabinene bruker de alle ledige rom til ekstra lagring.
 
Båten har et stort akterdekk med salong og et soltak i kalesje som kan automatisk åpnes helt opp. Ned til motorrommet er det el. luke, og her er god plass til vedlikehold av de doble motorene. Du kan velge mellom følgende motoralternativer; Standard 2 x 4 cylinder D4 med 300 HK eller 2 x 6 cylinder D6 Volvo Penta motor med 370 HK. 
 
Konseptet til Sealine er ”alt på et plan”og du skal kunne bevege deg og sosialisere like godt ute som inne. Store panoramavinduer gir maksimat med sikt for alle ombord i båtene. Perfekt for Nordisk farvann.
 
Under dekk er det også utallige muligheter, du kan velge mellom 3 doble kabiner og 2 bad. Eller du kan velge vekk en kabin og bruke den til ekstra lagring som walk in garderobe eller benytte den til badeleker og dykkeutstyr. 

Bli med ombord på en blidevisning i toppen av siden 
 
Teknisk:
Totallengde 12, 50 m
Bredde 3,85 m
Dybde 1,19 m
Drivstofftank 900l
Vanntank 400l
CE Kategori B