Gjør deg klar til båthandel!

Det er dagen før dagen at Vestlandets største båtmesse Dra til Sjøs åpner dørene for publikum, og aldri før har hele 12 000 kvadratmeter blitt tatt i bruk og dedikert til fritidsbåt i Vest.

Stemningen er god og forventningsfulle utstillere tar siste finish på sin stands. Torsdag er dagen da sesongen starter og Sotra Arene er stedet for handel av maritime varer i alle størrelser og fasonger.
 
Utvalget har aldri vært større og det er spesielt på store luksus båter. Nautic Norway stiller med messens største båt en flett ny Fairline 48 Targa, Viknes kommer med Skilsø 39, nominert til Boat of the year 2019, Dreamline har med seg to Riva båter og Bergen Marine har den Norske nyheten X-26 S fra Hydrolift med MERCURY Verado på hekken. Nordic Boats er på plass med Norske IBIZA igjen og Båt Berge kommer med Yamarin sin nye modellserie. 
 

Det er mange flere nyheter og en sjelden flott utstilling som du ikke må gå glipp av, og trigges du av 3 fot syken, eller er førstegangskjøper finner du garantert noe som faller i smak. Her er mange gode messetilbud.

Vi har tatt en smug kikk på litt av utvalget du finner på Vestlandets største båtmesse i bildeserien på toppen av siden.