2019-02-08-eeb73c78a7b605522c5e92727f3aecdfc183a229 Lyd er viktig i båten og folk er kvalitetsbevisst

FUSION maritime radio- og musikkanlegg tar markedsandeler i Norge

Fra 2015 til 2018 har omsetningen av Fusion produkter i Norge økt med hele 240%; en fantastisk prestasjon i et marked hvor kundene er meget prisbevisst. I tillegg har der i samme periode blitt importert tusenvis av båter fra utenlandske båtbyggere med Fusion radio ferdig montert.

Apollo RA770
Juni 2018 startet salget av Fusion’s nye flaggskip, Apollo RA770. Basert på FUSION’s anerkjente designfilosofi, «True Marine», har den nye serien satt en ny standard for lyd i båt, forteller Pronav i en pressemelding. 
 
Ny touchskjerm
En strålende klar, optisk bondet og fullfarget 4,3-tommers glass-skjerm gjør RA770’s navigasjon til en opplevelse for båteieren. Å finne den riktige knappen er blitt en ting fra fortiden. Trykk rett på skjermen for å starte, pause eller sveipe gjennom spillelisten av favorittlåter. Apollo RA770 passer også perfekt sammen med moderne «glass-bridge» plottere.
 
Digital Signal Prosessering – DSP
Lydentusiaster er allerede kjent med Digital signal prosessering (DSP) i hifi-anlegg. Apollo-serien har FUSION DSP som gir førsteklasses lydleveranser til alle høyttalere tilpasset ethvert miljø. Å sette opp DSP-profiler gjøres enkelt via FUSION-Link-appen som lastes ned gratis. Med bare noen få klikk setter du opp en tilpasset DSP-profil tilpasset lytteforholdene i akkurat din båt, og sikrer en fremragende lytteopplevelse gjennom alle volumnivåer.
 
PartyBus – del festen med flere
PartyBus er FUSIONs fremtidige lyddistribusjonsnett, og gir båtfolk muligheten til å dele partymusikken med flere eller koble seg ut i egne private lyttesoner. Kraften i PartyBus-konseptet blir merkbar når flere PartyBus-aktiverte stereoanlegg kobles sammen i festmodus og spiller den samme, perfekt synkroniserte, lydkilden gjennom hele fartøyet – eller havna for den saks skyld. 
 
Blåtann, optisk inngang, UPnP og DAB
Blåtann er i dag en selvfølge og Apollo RA770 gir deg i tillegg muligheten til å spille av favorittlydsporet optisk audio, vanlig aux-in eller UPnP. Apollo, verdens første maritime WiFi-båtstereo har også muligheten for å strømme musikk fra en mobil enhet via Universal Plug and Play.
 
Trådløst gir enklere installasjon
Med den innebygde WiFi-modulen kan Apollo-serien som nevnt kobles mot andre Apollo-anlegg, trådløst uten kabling. Dette reduserer installasjonstid, kostnad og kompleksitet. 
 
SRX400 – kompakt spiller med 2,7-tommers skjerm 
SRX400 er også en del av den nye Apollo «familien» og fungerer som en selvstendig enhet via blåtann. Den har innebygd forsterker og kan dermed tilkobles egne høyttalere. SRX400 kan hente sin lydkilde fra RA770, den tilbyr WIFI-strømming og DSP, men krever tilkobling til en hovedenhet for å kunne levere DAB+ radio. SRX400 har en ethernet-port og en FM-antennekontaktport.
 
ARX70 - Ny trådløs fjernkontroll 
Våren 2019 introduserer Fusion sin nye vanntette og trådløse fjernkontroll, ARX70. Den kan leveres i hvit eller sort utgave og kan festes hvor du måtte ønske, ved hjelp av kraftig dobbeltsidig tape. ARX70 har inntil 10 meter rekkevidde og kan kontrollere Fusion’s nyere anlegg slik som Apollo-serien, RA70, 755-serien, StereoActive, den nye Panel-Stereo samt black-box utgaven BB100.