2019-02-14-633478f65830477b82cb37ee7b6640cbc2d090cb Nylig presentert fra Yamarin under Vene i Finland

Yamarin lanserer ny app!

En avgiftsfri mobilapp for båtføreren som inneholder båtens og motorens bruksanvisning samt en automatisk loggbok, som lagrer turen- og reisens lengde, drivstofforbruk og værinformasjon.

De som får best utbytte av Yamarins nye mobilapp er eierne av Yamarins 2019 modeller, som pr i dag er; Yamarin 88 Day Cruiser og Yamarin 63 Bow Rider. Standardutstyret til begge båtene inkluderer det avanserte infosystemet Yamarin Q, som gir opplysning om båtens posisjon, batterispenning og drivstoffmengde til din egen mobile enhet. 
 
Yamarin Q’s kombinerer alt sammen i den lettbetjente og store berøringsskjermen; som med de elektroniske kartene, kjøredata og underholdning. 
 
Mobilappens loggbok bruker telefonens eget posisjoneringssystem og fungerer dermed uten båtens Q-system. Loggbokens registrering av data og bilder kan også deles direkte fra applikasjonen til dine venner. Når båten har Yamarin Q, synkroniserer loggbokens informasjon om posisjon og info, som deretter lagres via sky tjeneste til applikasjonen.
 
Yamarins produktutviklingssjef Anders Kurtén forteller at Q-systemet er utviklet basert på brukervennlighet og medfører en ny enkelhet til båtlivet.
 
Med i Yamarin 88 DC og Yamarin 63 BR-prisen er Q inkludert i et toårig datatilkobling kontrakt over hele Europa. Deretter kan du fortsette å abonnere, da får du de siste oppdateringer

Yamarin Q
Det Linux-basete Yamarin Q er utviklet i Finland og et  kjøre og informasjon system. For båtens brukere fremstår det som en stor pekeskjerm. Yamarin Q forener foruten sjøkart og elektronisk navigering bl.a. hela båtens måling, bruksanvisning, værprognoser, radio og nettforbindelse. Yamarin Q påminner også i forveien om Yamaha- påhengsmotorens servicebehov.
Du kan også komplettere med tilleggsutstyr som ekkolodd, AIS og Walla båtvarme for å nevne noe.