2019-02-22-ca1ca67be8854b963776346b686997a0a3de0c59 Her bilde fra produsent Sirena 58

Sirena Yachts velger Marstrand Yachts

Sirena Yachts har annonsert Marstrand Yachts i Sverige som sin offisielle distributør for de nordiske landene (Sverige, Norge, Danmark og Finland), Marstrand Yacht har fra før kjente merker som Fleming Yacht, Coromate, JBoats og Seafaring.

Marstrand Yachts, har mer enn 10 års erfaring med å selge store eksklusive langdistanse yachter i Skandinavia. Daglig leder Peter Johansson har opparbeidet et godt og solid netteverk for betjening av kunder i dette high end markedet.
 
Sirena Marine er kjent for seilbåter, og i 2016 startet de også å bygge motorbåter. Den første fra det Tyrkiske verftet var en 64 foter. I dag har de også en 58 foter, og under bygging er en 88 foter som lanseres i Cannes 2019.
 
Med kontorer i Marstrand og Saltsjöbaden / Stockholm ligger Marstrand yacht strategisk til for å dekke hele regionen, mener verftet. 
 
"Vi er beæret over å bli utnevnt som SIRENA YACHTS-forhandlere for de nord europeiske landene og er glad for å kunne tilby vår kresne kundekrets et moderne kvalitetsmerke, som vi føler har manglet i vår region”, sier Peter Johansson, daglig leder for Marstrand Yachts.

Hos Sirena Marine utrykker de følgende; ”Vi er glade for å kunne samarbeide med Johansson, og hans gode team i de kommende årene. Dette samarbeidet vil skape gode synergier og bli et fruktbart og vellykket partnerskap” sier Ali Onger, konsernsjef for Sirena Marine.