2019-02-25-80782ee062bdf6bf8a2f820bd77fafdd34e0400d Nytt Brand - High Coast 9, (HC9). Med doble Yamaha 425 hk er fartspotensiale er over 70 knop

HC9 - Nyhet fra ”High Coast of Sweden”!

Nytt båtmerke fra ny produsent i Sverige lanseres 1. mars under Stockholmsmessen, personene bak den robotproduserte aluminiums båten har lang erfaring, men satser nå helt nytt.

”High Coast of Sweden AB” heter det nystartet selskapet, og med på laget er bransjefolk med lang erfaring. Det er gründer av båtmerkene Anytec og Ocklebo Mats Melbin som står bak, og han blir daglig leder i det nye selskapet. Videre blir Tommy Gustafsson-Rask, Direktør i  BAE Systems styreformann i selskapet, og den kjente Örnsköldsviks-profilen Nicklas Nyberg mfl.
 
”High Coast of Sweden”s båter er utviklet for å klare de tøffe og spesielle sjøforholdene som finnes i Norden. Skroget er designet av den kjente båtkonstruktøren, Andrew Lea. Målet deres er å skape familiebåter med ekstremt gode sjøegenskaper, og framfor alt i høy fart, heter det i en pressemelding. Båtene skal også være økonomiske å kjøre, kjøpe og eie, forteller de. 
 
Båtenes skrog er utformet slik at de er lettdrevne, som igjen garanterer et lavt drivstofforbruk. High Coast sitt unike UlvenEco 24/7 er en avtale som gir eierne en service og trygghet utenom det vanlige. Ingen uønskede overraskelser og alltid tilgengelig assistanse og support fra et profesjonelt team. Dette takket være at båtene produseres i verdens mest moderne båtfabrikk, full automatisert av roboter. Skroget skal være særdeles sterkt og stivt, med ekstreme kvaliteter og kjøreegenskaper i verdensklasse, til en overkommelig pris.  
 
I første omgang kommer det 2 modeller fra den nystartede produsenten HC7 og HC9
 
Spesifikasjon på HC9 er:
Lengde: 10,2 m
Bredde: 2,6 m
Dybde: 0,65 m
Vekt: 3500 kg
Maks motor: 2x425 hk
Fart: 70 knop
Personer: 10