2019-03-04-e88c66f180e3d3541075d7135f43552e54383290 Bilde utenfor Norges Varemesse AS

Ny avtale sikrer Norges største båtmesse, Sjøen for alle, på Lillestrøm til 2025

Norges Varemesse AS og Norboat AS har inngått avtale om å arrangere den nasjonale og internasjonale Sjøen for Alle messen fra 2020 til og med 2025. – En særdeles viktig avtale for alle båtentusiaster i hele Norge, sier Leif Bergaas daglig leder i Norboat.

Sjøen for alle er Norges største og viktigste møteplass og salgsarena. Hvert år samler messen mer enn 25000 båtentusiaster fagbesøkende fra inn og utland. På årets messe som arrangeres 20-24 mars blir hele 300 båter og en rekke verdensnyheter utstilt. 
 
Messene stadig mer populær, og publikum vil ha opplevelser
-Flere har spådd at internett vil redusere messaktivitetene men vi opplever det motsatte og har økning på alle messene på Norges varemesse. Vi har satset stort på å fylle vårt 30000 kvm store anlegg med nye opplevelser, utstillinger og arrangementer slik at publikum skal få en helt unik opplevelse. Vi er stolte og glade over at vi nå kan utvikle Sjøen for alle videre her på Lillestrøm, sier Per Sårheim, prosjektansvarlig i Norges Varemesse. 
 
-I fjor nærmest eksploderte båtinteressen i hele landet på grunn av den varme sommeren. Årets båtmesse ble fulltegnet av utstillere allerede før jul, og pågangen har vært overveldende. Nordmenn har god økonomi og mange velger å tilbringe sommeren i Norge. Derfor har vi store forventninger til årets båtsesong, og ikke minst til Sjøen for alle, sier Leif Bergaas i Norboat. 

Den viktigste messen i Norge
-Sjøen for Alle er den viktigste båtmessen vi deltar på. Som internasjonal messe ser vi at det er mange tilreisende besøkende. Våre norske- og skandinaviske- forhandlere har stor glede av at vi er godt representert på denne messen og bemanner utstillingene sammen med oss. Salgsprosessen for våre båter strekker seg ofte over noe tid, men erfaringsmessig viser det seg at førstekontakten med flere kunder oftest skjer på messer, sier Daglig leder Kristian Sivertsen i Viknes Båt og Service AS fra Askøy utenfor Bergen. 
 
På årets Sjøen for alle messe blir publikum presentert for over 300 båter med flere verdenspremierer. I de 30000 kvadratmeter store innendørs messehallene stilles det også ut motorer, utstyr og elektronikk samt at deltagerne får tilgang til en rekke arrangement og opplevelser. Den nye avtalen inngår i både Norges Varemesse og Norboat sin langsiktige satsing på båtmesse og en nasjonal messearena som fremmer båt og båtliv i Norge.