2019-03-05-2b79195ee62acc530d52342efd4e1248f993b619 Stor gjestfrihet fra Vidar Onarheim opplevde vi og fantastisk god husmannskost ble servert

Snipp snapp snute og så var eventyret ute!

For vel et år siden besøkte vi denne perlen i Kulleseidkanalen og fikk en fantastisk servering samt omvisning, en gjestehavn som virkelig hadde mye å by på har nå gitt seg.

Vi møtte en driftig kar, Vidar Onarheim som sammen med sin kone Tove Stavland eier og driver Kulleseidkanalen Gjestehamn. De løftet stedet til nye høyder, lå ned mye arbeid i nytt Grindabygg. Her underholdt de gjestene i tillegg til å lage fantastisk god mat. Gjerne krydret med historier fra området og gjester som har vært på besøk. Her sitter latteren løst og vi kan bare ta tommelen opp for dette stedet, som bør være et naturlig stopp for alle fritidsbåter som er på tur i øyparadiset, skrev vi på Baatsans.no i 2018. 
 
Det er vemodig at vi nå leser på siden Opplev Bømlo, følgende fra paret;
 
Det er med sorg i hjarta me no må innsjå at slaget er tapt og at me ikkje lenger klarar å halde oss flytande. Me har gitt ALT me hadde og meir til for å prøve lukkast i ein svært tøff bransje. Me har opplevd mykje hardt arbeid, tøffe utfordringar, magiske augneblikk og nære stunder med sååå mange mennesker. Det har vore ei fantastisk reise! Tusen, tusen takk til alle dåke som viste oss tillit, gav oss gode klemmar og fantastiske tilbakemeldingar. Opplev Bømlo og kanalen var babyen vår, og me hadde så stor tru på konseptet vårt - eg føler me kan gå ned med ryggen rak, me har gjort vårt beste, men me lukkast ikkje. 

Takk til dåke som heia på oss.