Sunseeker Hawk 38

De hviler ikke på laurbærene de engelske verftene, nå lanserer også Sunseeker en ny "high-end" sports båt.

Sunseeker har vendt tilbake til ”røttene” og presenterer et spennende og dynamisk skrog i samarbeide med Favio Buzzi Design, som er vinner av 43 farts verdensrekorder og 55 VM.
 
Sports båten har et fartspotensiale på 62 knop med 2 X Mercury R400 og koblet til Mercury Racing Digital Zero – Elektronisk skifte av gir og gasspådrag som gir optimaliserte overganger. Skroget er også tilpasset til det siste nye av utenbordsmotor teknologi, som ikke bare gir ytelsesfordeler, men også lavere drivstofforbruk og vedlikehold for kundene. 
 
Det nye FB Design-patenterte skroget er produsert med structural foam og har "anti-dykk" –bue, som ikke bare gjør den til en usynkbar båt, men modererer vibrasjon og støy til et absolutt minimum. 
 
For å redusere sideveis kasting, øke komfort og sikkerhet mens du kjører med høy hastighet, er oppblåsbare Hypalon 866 STAB®-Patong montert som standard på sidene. De gir også en fordel med enkel ombordstigning og stabilitet.
 
Styreposisjonen er midtsentrert godt skjermet av en integrert dobbeltkrummet glass- skjerm, med svart sveiset karbonfiber hardtop og sideskjermer for å ta av vinden. På baksiden av konsollen er fire FB Design racing seter, bygget for fart og ytelse med støtabsorberende reduksjon. Under styrekonsoll er det også blitt plass til et toalettrom.
 
Hawk 38 er utstyrt med Simrad-navigasjonssystem, som består av siste nye 16-tommers Evo 3 berøringsskjerm med multifunksjonsdisplay, GPS og Wi-Fi-funksjon. Simrad-skjermen gir tilgang til CZone® DC-bryteranlegg for integrert kontroll av alle de viktige systemer, inkludert belysning, batterier, pumper og LED-navigasjonslys. I tillegg er Lumishore LED-belysningspakken styrbar fra Simrad-skjermer via Lumi-Link smart belysningsprogram for å tilby et spektrum av farger og effekter.
 
Designet vil nok få mange til å snu seg i havnen, og det er stort rom for kundetilpasning av lakk og møbeltrekk, så ingen båter vil være lik.