Norgespremiere på SeaRay Sundancer 320!

Fersk SeaRay forhandler for Midt Norge og Daglig leder hos Møre Båt Service, Steinar O. Gjøstøl viste stolt frem nyheten i Ålesund.

Vi er ny forhandler av båter fra verdens største båtprodusent fra Sogn i sør og til Nordland i nord, fortalte Gjøstøl, til Baatsans.no under Båt & Caravan messen i Ålesund sist helg. Han er dermed den 3 forhandleren i Norge. Den amerikanske produsenten ønsker å bygge opp et godt forhandlernett i Norge igjen, og satser litt på det norske markedet, forteller Gjøstøl.
 
SeaRay har som kjent et stort utvalg bowridere, daycruisere og cabincruisere fra 19 til 65 fot. Hos Møre Båt Service har de valgt å ta inn nyheten Sundancer 320, som er en turbåt og ble lansert i Düsseldorf 2018. Modellen har mange fikse løsninger og blant annet en lett tilkomst til soldekk fra cockpit, uten at du mister plass i salong under dekk. 
 
Haltland-Gjøstøl er særdeles imponert over sjøegenskapene. Etter turen fra Kristiansund til Ålesund, over Hustavika torsdag i stiv kuling, var det ikke mye kjekt.  Han var glad han var alene, men alt var like helt da jeg kom frem, smiler han. 
 
SeaRay produseres i hovedsak i USA, men de har ca 600 båter som blir produsert i Polen for det Europeiske markedet. SeaRay er en av verdens største båtprodusenter og de fyller 60 år i år.
 
Det spesielle med SeaRay er den gode plassen ombord, dyp og bred, forteller han. Her er 4 soveplasser, stort toalett og dusjrom. Båten har flere sitte områder, soltak over cokpit og dobbel førerposisjon. Det er også vipperygg fra salong slik at to personer til kan sitte i fartsretning på babord side av førerposisjon. Prisen på båten som er 32 fot, med dobbel installasjon Mercury 265 hk diesel, er ca 3 millioner.