Sea-Doo har sommerens må ha!

Vil du være den kuleste på stranden eller i havnen, foruten å ha en vannscooter for fart, eventuelt med fiskeboks må du ta turen innom standen til BRP Norway i C-hallen på Sjøen for Alle.

For 2019 har den Amerikanske produsenten 3 nyheter som trigger en entusiast for fart, fiske og musikk, godt innpakket i en nyutviklet helårsdrakt.
 
Tar vi Sea-Doo Fish Pro først, som er den eneste vannscooteren bygget for fisking, er det ikke få som stopper opp med denne. Her har du fiskekjøler akter, og i lokket en nedfelt flate for sløying av fisk, fiskestangholdere, snøre og agnoppbevaring for å nevne noe. Sea-Doo har utrolig mange tilkoblingsmuligheter med det enkle LinQ systemet.
 
Grunnet fiskeboks, dorgefart, enkle påheng for fiskestang, håv og annet fiskeutstyr er nok dette manges drøm, og ikke minst de som søker litt fart og spenning i en pakke. 
 
Dette er også enkelt og rimelig båthold for den travle. Sete er optimalisert for fiske i de ulike sideretninger. Du får dorgemodus i form av enkel hastighetskontroll, med hele 9 forhåndsinnstilte posisjoner, og med Garmin ekkolodd og navigasjon er det ikke mange fisk som slipper unna.
 
Så kommer en annen ”Må ha”! Musikkanlegget som tar sommeren hvis du vil være den kuleste i havnen, eller på stranden. Musikkenheten er laget for Sea-Doo Spark, men denne kan brukes av mange flere. Det portable  lydsystemet er utviklet for å høre på musikk på stranden eller i sjøen.
 
Det kan ligge flytende i sjøen, i bassenget og er helt genialt morsomt med vann som spruter opp fra høyttalerne i takt med musikken, når den ligger å flyter. Prisen er i øvre sjiktet men dog så moro å høre på ”sommerhitsene” fra denne.  Anlegget er 2 x 25 watt og spiller du for fulle mugger varer batteriene i ca 6 timer. Kjører du litt roligere har de 12 timer spilletid.
 

De Norske importørene av Sea-Doo, BRP Norway, har også gjort sitt for at vannscooterlivet skal bli så behagelig som mulig. De har nyutviklet en perfekt kjøredress for vannscooter i samarbeid med en ledende Norsk produsent av flytende kjeledresser. Nyheten er verd å sjekke ut, på ”Sjøen for Alle” denne helgen