2019-03-25-23ee9d06c3dade13c8fae72b1d17c7c6c1670630 Den første kunde-båten er allerede bestilt og ankommer Oslo i mai Pardo 43, Foto: Fabio Toccola

Giramar AS lanserer Pardo Yachts i Norge

Vi i Giramar er stolte av å kunne fortelle at vi nå har blitt forhandler av de italienske luksusbåtene- Pardo Yacht i Norge, og gleder oss til å bringe denne skjønnheten av en båt til det norske markedet.

Pardo Yachts ble lansert i 2016 av Cantiere del Pardo, mest kjent for Grand Soleil. Verftet har siden 1973, bygget over 4000 båter og har med sin lange erfaring perfeksjonert båtbygging.

 
Når stil og ytelse går hånd i hånd
Pardo kommer i dag i modellene 43 og 50, begge med Pardo´s særegne design og fantastiske kjøreegenskaper. Nyheten Pardo 38 vil ha verdens premiere i Cannes 2019. «Vi gleder oss enormt til å kunne vise frem disse båtene i Norge og mener de passer ypperlige for norske forhold og for de norske kundene som ser etter noe helt unikt» sier salgssjef Christian Lund i Giramar.
 
Pardo Yachts retter seg mot kunder som ønsker en båt som både byr på overlegen stil og design uten at det går på bekostning av hverken fart eller ytelse, forteller den nye importøren.
 
Båtene leverer alt du forventer av Italiensk design: stilrent, lekkert og skreddersydd etter ditt ønske. Interiøret er preget av lyse, tidløse farger og produkter av ypperste kvalitet.
 
Båtene er utstyrt med T-top i karbon, som gjør tyngdepunktet i båten lavere og som bidrar til fantastiske kjøreegenskaper og stabilitet. Pardo får T-toppene produsert hos leverandøren til selveste Lamborghini. 
 
Mer enn bare en båt
Båtene har stor grad av tilpasning og egner seg som både leketøy og til langtur. Pardo Yachts er kjent for sin åpne design som gjør dette til en usedvanlig romslig båt med et moderne og tidløst uttrykk. 
 
Båtenes design har stor fleksibilitet som gjør at kunden kan tilpasse både interiør og farger. Dette er uten tvil båten for deg som vil ha noe utenom det vanlige.
 
Denne båten passer ypperlig for deg som ser etter en båt som er både lekker, morsom å kjøre, har masse plass både ute og inne, og utallige fantastiske finesser. Den første norske kunden har allerede forelsket seg og gleder seg til hans Pardo 43 ankommer Norge i mai.