Pagurus lanserer nytt Skalldyrbestikk!

Bli klar til sommerens trivelige skalldyrfester med en av de beste knekkerne på markedet som kan brukes på alle typer skall, mykt som hardt.

Pagurus er kjent for sitt Krabbebestikk i rustfritt stål, og er godt etablert i det norske markedet i premium segmentet. Se tidligere artikkel i Baatsans.no. Men etter flere år i markedet har de fått tilbakemelding om at det er litt for kostbart med en prislapp på  Kr 1699,-.  Dette bestemte oppfinnerne seg for å gjøre noe med.
 
Nå er de lanseringsklare med en mindre kostbar utgave av bestikket, som også har en videreutviklet funksjonalitet. Det nye bestikket har fått navnet Pagurus Skalldyrbestikk, og dette er fordi knekkeren i settet skal være en av de beste knekkeren på markedet og kan brukes på alle typer skall, mykt som hardt. Tanken bak det nye bestikket er å nå ut bredt og gjøre den beste funksjonaliteten på markedet tilgjengelig for alle - med muligheten til å oppgradere om man ønsker det.
 
Knekkeren i Pagurus Skalldyrbestikk er så vidt produsenten vet, den eneste patenterte skalldyrknekkeren på markedet. Den unike patenten gjør at uansett hardhet på skallet vil knekkeren stoppe opp når den har knust skallet, helt uten å skade innmaten. 
 
Pitlepinnen er den samme gode ”pitlepinnen” som i det eksklusive bestikket, men produsert i et rimeligere materiale - uten å bevege seg en centimeter når det kommer til funksjonalitet.
 
Begge redskapene er utførlig testet hos Åkra Sjømat som er en av Norges største krabbeprodusenter. Åkra Sjømat har benyttet seg av de samme fem Pitlepinnene i over ett år og de vaskes grundig og legges i klor hver dag. Pagurus er deres foretrukne redskap til knekking av klør og manuell rensking. Det nye Pagurus Skalldyrbestikk er produsert i bærekraftig materiale og festet på innpakning produsert av PaperWise papir. 
 
Folkene som har utviklet bestikket har samlet over 40 års erfaring fra skalldyrindustrien hvor de har utviklet og produsert rasjonelle og effektive maskiner og utstyr som har vært avgjørende - og det merker man på bestikket. 

Pris på det nye settet er veil. utsalgspris kr.  499,-  og 2 ekstra pitlepinner til kr 199,-