Stor bredde hos Heitmann Marin!

Hos importør og forhandler finner du det meste innen farkoster som; Seilbåt, daycruisere, pilothusbåter, flerskrogs og nå sist men ikke minst 100% elektrifisert Q Yachts.

Det er fascinerende å høre båten starte, eller rettere sagt ikke høre noe som helst. Fullstendig stillhet og bare sildring i sjøen. Daglig leder i familiebedriften, Oda Heitmann, er entusiastisk når hun viser frem nyheten på Båter i Sjøen, for Baatsans.no. Det er en spesiell opplevelse å kjøre denne båten. - Stillheten er slik vi er vant med fra seilbåt, men ikke motorbåt, smiler hun. 
 
Den Finskproduserte daycruisere er en sosial solskinnsbåt, med mulighet for overnatting i forpiggen. Det er installert toalett og en liten vask. Når du først er på fjorden har den 10 timer drift i 6 knop, 5 timer i 9 knop, og i 15 knop holder driften i en time. Båten lades opp i løpet av en natt, på helt vanlig strøm, og er klar til bruk igjen neste dag.
 
På grunn av skrogets form er der ingen planterskel og båten skjærer seg gjennom sjøen. Hun forteller at så langt er det produsert 7 stykker og fem er solgt fra verftet. Selv har de fått bygg nr 3. Hele båten styres via en Ipad, baugtrøster og fartsregulator. Virkelig det enkle båthold og med svært lite vedlikeholds kostnader av motor og drev.
 
Som småbarnsmor kjenner hun godt til miljøentusiasmen fra de yngste, og seilbåt er absolutt innenfor. Nå kan også Q være et alternativ. I tillegg til egne erfaringer som barn, vet hun hvor viktig det er at familien samles i en båt. Her finner vi roen, og det å våkne opp i en ny havn om morgningen og utforske den om dagen, - ja, det fins ikke noe bedre! 
 
Heitman Marin har i mange år vært markedsledende på Jeanneau seilbåter i Norge, og siden Oda ble daglig leder har de utvidet modellutvalget mye. Nå selger de motorbåter av samme merke Prestige/Jeanneau, og de har i tillegg nylig fått Lagoon- importør status. Med eksklusive Nautic´s Swan og hel elektriske Q Yachts, er de godt rustet til å møte både nye og gamle kunders behov. 
 
Teknisk:
CE Kategori: C
Lengde:  9,3 m
Bredde: 2,2 m
Motor: OceanvoltAXC20 eletrisk motor med 20kW continuous power
Vekt 1500 kg
Rekkevidde (30/60 KWH) - 42/80 NM
Drivstoffkapasitet Oceanvolt30kWh lithium batteri pakke  (valgfri 60kWh)
Pris fra: 2 287 500,-