Fulltegnet messe ga gode resultater

Godt besøk, stor interesse og gode salgstall til tross for varierende vær. 11 056 mennesker besøkte de over 300 båtene som gjør messen til Skandinavias største flytende båtmesse.

Tilbakemeldingene både fra utstillere og besøkende er svært positive og det var godt salg på messen.

– Dette bekrefter at båt og båtliv er en stor og viktig fritidsaktivitet i Norge og at Båter i Sjøen er en viktig møteplass for båtinteresserte, noe vi er stolte av.
 
Allerede første dag ble det solgt flere båter. Daycruisere og skjærgårdsjeeper selger som vanlig godt, og vi registrerer at kjøpere ønsker stadig større motorer og mer utstyr i båtene. I år ser vi også at storbåtsalget er økende.
 
Viktig for norsk og utenlands båtbransje
Båter i Sjøen er et utstillingsvindu for forhandlerne og en fin arena for å møte nye kunder. De siste årene har messen også utviklet seg til å bli en viktig møteplass for hele den europeiske båtbransjen. Blant annet har representanter for store verft som Sunseeker, Princess og Beneteau vært på plass i Oslo.
 
Dette sier noen av våre utstillere:
Søndag kveld ved messens slutt meldte mange av våre utstillere om stor interesse, mange tilbud og flere salg.
 
Vi i Aaby Marine kan rapportere om stor interesse for Windy og Nimbus, og økt salg på årets messe. Salgstallene holder vi imidlertid tett til brystet, sier Jørgen Haga, leder i Aaby Marine.
 
Ibiza Boats har hatt godt salg, og en foreløpig opptelling viser at vi har solgt nærmere 20 båter. Trenden er at folk ønsker største motoralternativ og mye ekstrautstyr, sier Evy Minde, dagligleder Ibiza Boats
 
Marex teamet er meget fornøyde med årets messe, og vi har solgt to båter på årets messe. Vi ser at interessen for bobåter er solid, sier Thomas Aalrud i Marex
 
Team Viknes er godt fornøyd med messen. Vi bemanner med alle våre forhandlere og har solgt flere båter, blant annet til en kunde som kommer ens ærend til messen fra Bodø. Etter messen legger vi ut på en konvoi rundt kysten og tilbake til Bergen, med flere visningsstopp på veien, sier Kristian Sivertsen i Viknes Båt og Service
 
Neste nasjonale båtmesser er:
Sjøen for Alle 18.-22. mars 2020. 
Båter i Sjøen 3.-6. september 2020