Kommer til Norge på nyåret!

En designperle fra Fairline – F//Line 33, nyheten som lanseres i disse dager i Cannes. Importør i Norge - Nautic Norway, har allerede 2 stk i ordre for 2020.

Som en av de første kan vi presentere nyheten som virkelig er en hodevrider, men ikke bare det, den er også svært funksjonell og godt utnyttet for sin størrelse.
 
- Med denne kan du godt ta en liten ferie eller helgetur, forteller Mads Jørgensen hos Nautic Norway, til Baatsans.no. De ser frem til å presentere båten for de Norske kundene på Dra til Sjøs i Februar 2020.
 
Vi tar en gjennomgang sammen og her er mange gode løsninger både oppe i coockpit og under dekk. Totalt kan 4 personer sove i båten, da den romslige salongen under dekk kan omgjøres til dobbeltsoveseng. Midtskips under dekk, er det en meget luftig dobbeltkabin, for å være en båt i denne størrelsen. 
 
Båten har også stort fartspotensiale, og under prøvekjøring har båten vært i 48 knop, men med mer optimale propeller forventer de over 50 knop. Første båt som kommer til Norge har 2 x V8 hk Volvo Penta Bensin, og da har båten en pris på ca 4,4 millioner.
 
Fairline har planer med denne og tenker det skal bli en volumbåt for dem. Designet av den anerkjente Alberto Mancini, blir det nok noen priser i denne retning også. Fairline har som målsetning å produsere 3 i måneden, og interesse var stor allerede første dag av messen, selv i regnværet ble det solgt 2 stk første messedag. Etter interessen å se på Fairline standen i dag antar vi at det ble landet kontrakter i dag også.
 
Fairline hadde også premiere på Squadron 68, og Targa 45 Open, som vi kommer tilbake til
 
Teknisk F//Line 33
Lengde: 9, 99m (32,9 fot)
Bredde: 3,5 m
Dybde: 0,87
Drivstofftank: 680 l
Vekt: 5,93 tonn
Vanntank: 220l
Motoralternativ 2 x Volvo Penta  V8 – 430 hk Bensin (hekkagregat)
Motoralternativ 2 x Volvo Penta  D3 – 220 hk Diesel (hekkagregat)
Motoralternativ 2 x Volvo Penta V6 – 240 hk Bensin (hekkaggregat)
Motoralternativ 2 x Mercruiser V8 8.2 430 hk Bensin (hekkagregat