2019-10-03-48f68765f81b901e27a3ed6779f1e8a05749efe5 Spennende nyhet i Norge med W-Yacht, her Terje Borsheim (tv) og Paul Worre (th) under lansering

Satser på Charter virksomhet!

W-Yacht har inngått agent avtale med Dream Yacht Charter, som nå er verdens største seilbåt selskap med over 1200 båter tilgjengelig.

Dette er helt nytt for oss, men vi har stor tro på at flere og flere ønsker å leie båt i Norge og utlandet.
 
Konseptet til Dream Yacht Charter er noe ulikt andre charter virksomheter. Her kan du blant annet kjøpe en andel i en båt, for så å la båten inngå i Dream Yacht Charter sitt utleieprogram, mens du kan bruke båten eller tilsvarende båt i opp til 12 uker.
 
Båtene er tilgjengelig på 45+ destinasjoner i hele verden, og totalt er det 9 seilbåtmerker, forteller Paul Worre i W-Yacht. 
 
Yacht Management konseptet er at du inngår en 5 og et halvt års kontrakt, hvor dine behov blir nøye evaluert for å finne den beste båten til deg og din familie. Med dette opplegget kan du seile opp til 12 uker i året, du kan velge mellom 45 destinasjoner i verden. Utvalget er verdens bredeste med alt fra monoskrog til katamaran i størrelsen 31 – 62 fot. Dream Yacht Charter betaler alle løpende kostnader på din yacht.
 
Når kontrakten går ut kan du velge å beholde båten, eller bytte den inn og få noe av andelen tilbake, eller bytte til en ny modell for 5 nye år, eller selge båten selv eller gjennom deres meglernett.
 
De ulike programmene du kan velge mellom er:
Dream Easy, Dream Partnership, Dream Easy Buyback, Dream Guaranteed Income eller Dream Performance.
 
I tillegg til Yacht Management konseptet, vil vi også etablere en ny destinasjon for Dream Yacht Charter i Norge. Den vil bli drevet av W-Yacht og deres base på Vestre Åmøy utenfor Stavanger. W-yacht blir Dream Yacht Charter sitt ”Owner-Care team”, og vil ta seg av utleie, vedlikehold og tilrettelegging for Dream Yacht Charter.
 
Du finner ut mer om hva programmene inneholder, og om den nye destinasjonen i Norge med å ta kontakt med W-Yacht.