2019-10-09-c1366fd315fbc042b5fac048f7e6cfcdde6661ff Trond J Hansen men ny gavebok, han har tidligere utgitt boken Naust

Unik Bildebok fra Norsk båtjournalist!

Costal NORWAY er en fantastisk bok om kyst Norge hvor båtjournalist og fotograf Trond J Hansen har fanget mye av vår unike kystlinje på sin spesielle måte.

Tenker du på en tidlig julegave til en båt- kyst interessert person, bør du absolutt kikke på boken til Hansen. - Han har i flere år arbeidet som båtjournalist for bladet Båtmagasinet, men denne gangen er det ikke fritidsbåter som er i fokus, men kystlinjen og alle opplevelsene du kan få i Norge. 
 
Gaveboken, er en liten tjukkas av en bok, bare 10 x10 centimeter, men på cirka 320 sider. Den kommer i en sjarmerende papirpose med samme bilde på posen som bokens forside 
 
Teksten begrenser seg til bildetekster, samt en innledning på norsk og engelsk. Her er det også tatt med litt ”fun facts” fra kysten; hvor mange holmer og skjær, antall jernstaker, antall fritidsbåter og så videre.
 
Trond J. Hansen forteller at målet ikke har vært å lage en bok med glansbilder, men vise norskekysten slik den er – i all slags vær og til alle årstider. 
 
Det er en bok som er kjekk å ha, enten hjemme eller i båten, men også en fin gavebok – enten mottakeren er norsk eller fra andre land. Kanskje kan den også inspirere båtfolk til å dra på oppdagelsesferd langs kysten.
 
Boken koster kr 249,- og er gitt ut på Jæren Forlag. Om du ikke finner den i bokhandelen kan du bestille den fra forlaget.