2019-10-17-c4e691cac15de7d6f9e84616842860bdf66619ba Med DockSense Alert kan alle båteiere dra fordel av intelligent teknolog

Legg båten til på en trygg måte med Raymarine DockSense™ Alert

DockSense Alert, som er basert på denne patentsøkte teknologien, kan installeres på enhver båt for å hjelpe skippere med å overvåke omgivelsene og legge til båten på en trygg måte.

FLIR Systems lanserte nylig Raymarine DockSense™ Alert, som et nytt tilskudd i Raymarine familien av intelligent teknologi for å legge til båten ved hjelp av ekstra "øyne" rundt båten.
 
Raymarine DockSense, ble presentert i 2019, og er fritidsfartøys bransjens første manøvreringsassistent med intelligent objekt gjenkjenning og bevegelsesregistrering. DockSense Alert, som er basert på denne patentsøkte teknologien, kan installeres på enhver båt for å hjelpe skippere med å overvåke omgivelsene og legge båten til på en trygg måte.
 
I likhet med førerassistenter i moderne biler, oppdager, viser og varsler DockSense Alert skipperen om hindringer rundt båten ved hjelp av kamerateknologi og videoanalyse fra FLIR. Livevideo fra alle DockSense-kameraer brukt sammen med en Raymarine Axiom®-skjerm gjør det enkelt å se i blindsoner, og DockSense intelligent objekt-gjenkjennelse bidrar til å unngå sammenstøt og nesten-hendelser som kan skape farlige situasjoner og koste dyrt.
 
DockSense Alert-systemer består av en sammenstilling av ett til fem DockSense-stereokameraer og en sentral prosessor koblet til en Raymarine Axiom-skjerm eller et nettverk. DockSense Alert måler avstand til kai, pæler og andre fortøyde fartøyer, og viser visuelle indikatorer i sanntid med livevideo på Raymarine Axiom-multifunksjonsskjermer. Systemet har også hørbare og visuelle alarmer som varsler skipperen i sanntid om effektene av vind, strøm og propelldrivkraft.
 
«Tillegging kan være en stressende opplevelse, selv for erfarne båtførere», sier Travis Merrill, adm. dir. for Commercial Business Unit hos FLIR. «Vårt DockSense Alert-system, med intelligent varsling og livevisning fra kameraene, er med på å redusere stress ved tillegging og forbedre skipperens manøvreringsferdigheter.»
 
FLIR vil demonstrere Raymarine DockSense Alert-teknologien ved IBEX-bransjemessen i Tampa i Florida denne uken. DockSense Alert-systemene vil bli tilgjengelige for Raymarines båtbyggerpartnere i løpet av fjerde kvartal av 2019. DockSense Alert-systemer krever en Raymarine Axiom-skjerm for å fungere og er tilgjengelig i pakker med ett, tre og fem kameraer.
 

Du finner mer informasjon på http://www.raymarine.com/docksense.