2019-10-23-3b1e9aa911b8d3a87b4920f163db2f5d3ad0bbd6 DAME Jury 2019, fra venstre til h: Andre Hoek, Ben Ellison, Patrick Hemp, Kim Hollamby, Olivier Racoupeau, Dave Marsh, Davide Cipriani, Elaine Bunting and Birgit Schnaase.

Damejury presenterer årets nominerte produkter!

Juryen kunngjorde utvalget deres til DAME Design Award i 2019, et spennende utvalg innen det beste/innovative for navigasjon, sikkerhet, fremdrift, interiør, klær, dekk, seil og rigging, med mer..

Den internasjonale prisen DAME Design Award 2019 er svært anerkjent og det er innovasjon innen maritim bransje som ligget til grunn for å bli nominert. Totalt er det 59 produkter, av 118  innsendte forslag, fra 27 land som blir nominert, og vil kunne vinne den ene kategorien de er nominert i. Den gjeveste er om du blir totalvinner av alle kategoriene.
 
Alle produktene blir utstilt på Metstrade in Rai Amsterdam i november. Metstrade er verdens største innendørs maritime utstyrs messe. Her vil du finne et eget Dame Design område hvor også vinnerne i hver kategori vil bli vist.
 
En jury med ni ledende eksperter innen sitt felt, under tilsyn av den ikke-stemmeberettigede sekretæren Kim Hollamby, ble utfordret til å tenke veldig nøye, ikke bare på fordelene, men også den raskt skiftende verdenen de skal brukes i.
 
Sterke temaer var åpenbare i alle kategoriene, inkludert økt bruk av miljøvennlige materialer, og mye tilpasning av teknologi til forenkling av båtlivet for enkeltpersonen. 
 
Her er et bredt spekter av produkter, og det blir spennende å se hvem som kan krone seg med årets Dame tittel. 19 november får vi svaret, på åpningsdagen av messen
 
Her er de nominerte produktene i de ulike kategoriene:

Marine elektronikk og programvare

Møbler, interiør, materialer og elektrisk til bruk i kabin

Marina utstyr, båtverft utstyr, båtkonstruksjon verktøy og materiale

Dekksutstyr, seil og rigging

Klær og mannskapsutstyr

Redningsutstyr og sikkerhet

Maskineri, fremdrift, mekanisk og elektrisk utstyr