2019-11-12-8fe04d392594cc433f2f598db6d02903e737fed2 Tone Hitsøy Nilsen er takknemlig for de flotte kundene som handler hos dem, og som bidrar til at de vinner slike priser (Foto Leif Bergaas)

Suksess som Yanmar forhandler

Tone Hitsøy Nilsen fra Bildøy Båt og Motor på Sotra utenfor Bergen, ble største Yanmar forhandler i Norge 2019, en utmerkelse hun vant for 8’ ende gang på rad.

Prisen ble utdelt under motorprodusenten Yanmar sin forhandlerkonferanse i Stavanger i går, og det er hele 40 forhandlere de konkurrere mot.  Tone forteller selv til Baatsans.no at hun er litt imponert, når vi klarer å selge 27 motorer, mot andre plassen med 9 motorer. 
 
Det er alltid kjekt å vinne priser, og spesielt for oss i båtbransjen. Båt er jo så mye, og vi jobber litt ekstra når vi kan måle oss litt mot de andre kollegaene våre. 
 
-Jeg har prøvd å tenke på hvorfor nettopp vi selger så mange motorer, men jeg tror beliggenheten vår har mye å si, forteller hun.
 
- I år har vi solgt mange store motorer, og da mest til yrkeskunder; som dykkefirma, oppdrettsnæringen, fiskere og lignende. I tillegg er vi heldige som har et godt samarbeid med andre småverksteder, som også selger Yanmar for oss.
 
Familiebedriften Bildøy Båt og Motor har i dag 7 ansatte, og de fikk 2 plass på delesalg. Vi gratulerer