Lanserer BAVARIA SR41

En ny serie som kombinerer det beste fra den sportslige S-linjen og R-linjen kommer i 2020 og blir tilgjengelig som enten Softtop, Hardtop eller Coupe

Verftet melder i dagens pressemelding at båten blir vist for første gang i Düsseldorf under båtmessen BOOT. Båten skal ha en komfortabel cockpit, stor solseng som kan endres til en stor lounge med bord. Badeplattformen er stor med god plass til vannsportutstyr. 
 
En flott båt, som passer godt for livet på sjøen med familie eller venner.
Romslig eiers kabin, med eget baderom, og gjestekabin i baug. Store skrogvinduer gir også mye lys inn under dekk.
 
Ved den nyutviklede førerposisjonen skal du ha full kontroll over navigering av båten. All instrumentering godt plassert og full sikt hele veien rundt for fører.
 
Fremdriftssystem kan være bensinmotor fra Mercruiser, med 2 x 355 HK, som standard, eller 2xD6 380 hk diesel fra Volvo Penta (nyeste generasjon)
 
Designet er et samarbeid mellom Italienske Marco Casali – Too Design, og Bavarias eget Yacht utviklings team. Sammen finner de nye og innovative ideer, som sittegruppen akter.
 
Pantry er utrustet til å lage de beste måltider, og egen sittegruppe med bord på andre siden.
 
Den Norske importøren, Bavaria Båt Norge, forteller at de har flere i bestilling hos verftet for levering i 2020, og båten kommer også i 3 lugars versjon.
 
Teknisk:
Total lengde 13.29 m (43,6 ft)
Bredde 3.99 m 
Dybde 0.70 m
Vekt (lett) ca 9000 kg
Drivstofftank 750 l
Vanntank 250 l
Kabiner 2
Baderom 2