2019-11-21-15575fd932530b6006495da973b8a5a7a8a20773 En pakke med 10 stk koster ca 390 kroner

Supersmart patent til eldre kalesjer!

Nå kalesjen begynner å bli gammel er det ofte vanskelig å få knappene til å passe som før, du sliter og sliter for å kneppe igjen, men den har krypet for mye – dette kan da være løsningen…

Under verdens største Utstyrmesse for fritidsbåt og yachter, Mets i Amsterdam er det all salgs nye innovasjoner til Båter og Superyachter. Mange nye innovasjoner, ikke alle like gode, men en av dem som vi har kaste øye på nå, er den prisvinnende Strex Fastner. 
 
Produktet ble vist under IBEX, International BoatBuilders' Exhibition and Conference, en messe for båtbyggere, den er ikke åpen for vanlig publikum. IBEX finner sted i Tampa Convention Center, Tampa, Florida, USA. Her blir også de beste innovasjoner for båt bedømt av en jury, og vinner i kategorien for kalesje ble Strex Fastner.
 
"Spar fingrene dine og båten", med Strex Fastner. Ofte krymper kalesjen med årene, og knappene blir svært vanskelig å få på.  Strex Fastner passer til din eksisterende kalesje, og med den nye patenten kan du lett få på kalesjen igjen. 
 
Du kan selv montere det på kalesjen:
 
Se video