2019-11-22-dde13c884d55293e8b184b1314cfc8cd3f16568a Best of Boats Award 2019 i midten Espen Aalrud Foto: Best of Boats

Marex vant prisen for beste familiebåt!

Espen Aalrud hos Marex Boats kunne stolt ta imot prisen for deres nyhet, Marex 360 CC, som tok prisen hjem i kategorien for bestefamilie båt i BOB.

Prisen ble delt ut i Berlin, i forbindelsen med messen Boot & Berlin Boat Show. Prisen er relativt ny, og den ble stiftet i 2014. Juryen består av båtjournalister fra hele verden, og felles for alle er at de har lang erfaring som båttestere og interesse for det aktive båtliv. 

Best of Boats har følgende kategorier, Best for nybegynnere, Best for familie, Best for «moro», best for reise. De har også Best for fiske og den beste for fremtiden og bærekraft. En spesialpris for nytekning (pioneer) innen teknologi og innovasjon.

Juryens begrunnelse for Marex 360 CC er:
Har du alltid drømt om en cabriolet på sjøen? Den helt nye Marex360 CC tilbyr den største konvertible cockpits i sin klasse. Båten innehar mange innovasjoner og har komfortable løsninger som du ikke finner i mange andre båter. Smart ekstra benkeplate til pantry, super rask kalesjeløsning og gummibåtgarasje, for å nevne noe.
 
Prisen betyr enormt mye for oss, kommenterte Espen Aalrud ved mottakelsen av prisen. -På den annen side er dette en hyllest til teamet vårt, og alle som har bidratt til denne båten, både design og konstruksjon. Han takket også kundene deres som har kommet med mange gode innspill og gode ideer.
 
De andre nominerte i samme kategori var:
Jeanneau NC 37, Marian M800, Askeladden 790 Explorer og Sealine C 390