Vicem Yachts med deres nye klassiker!

Ikke rart at dette ble publikumsfavoritten på den internasjonale båtmessen i Newport, i typisk Amerikansk- Lobsterstil, en båt på 65 gjennomførte fot

Du og du så vakkert det er å se innom en virkelig klassiker. Det nydelige mahogny interiøret, med den finishen. Ja, det er uten tvil, et syn for øyet.
 
Tre kabiners layout, to med dobbeltseng og et med to enkeltsenger, Romslig salong, fire seter i fartsretning, og pantry nede.
 
Vicem er en Tyrkisk båtbygger som vet hvordan man får meste ut av tre, og ingen steder er dette tydeligere enn i interiøret til Vicem 65 Classic.
 
I den fremre enden av salongen til styrbord er førerplassen, all navigasjon ligger i mahogny konsollen sammen med fremdrifts instrumenter og styre. Sete gir mulighet for en enkel kommandoposisjon, eller med sidemann. En gjennomgangsdør fører ut til sidedekket fra førerposisjon. På barbord side er et dobbeltsete som sikrer at venner kan glede seg over utsikten mens dere er underveis, og et stort kartbord til navigering. 
 
Salongen er romslig og innbydende, her kan man sitte og nyte utsikten gjennom de store side vinduene. 
 
De indre dimensjoner gir mye volum, og det nydelige håndverket gjør at treverket har en merkbar varme, en kombinasjon som virkelig blir satt pris på av båt entusiaster.”
Doble skyvedører åpner det bakre skottet på salongen ut mot akterdekket med sittegruppe og et mahogni-spisebord med en innlagt kompassrose. 
 
Et herlig nedre dekk med en atmosfære du finner på langt større yachter, også her et enormt volum, med tilhørende lekre flislagte bad.
 
Pantry er et område for tilbereding og oppbevaring. Dette området tilbyr alle hjemmets bekvemmeligheter, og romslige benkeplater sørger for at kokken har rom til å lage de beste måltider. Kjøleskap og fryseskuffer, fire platers koketopp og oppvaskmaskin.
 
Teknisk:
LOA: 20,32 m 
Skroglengde: 18,59m
Bredde: 5,69m
Dybde: 1,6m
Vekt: 37013 kg
Drivstofftank: 3407liter
Vanntank: 1287liter
Motor: 2x 900-hk Volvo Penta D13
Marsjfart: 23knop 
Maksfart: 26 knop
 
I 28 år har båtbyggeren Vicem levert over 150 båter, og i Classic serien leveres de fra 46 til 80 fot. 

Pris på herligheten oppgis ikke i pressemeldingen fra Sand People Communication