Maritime Julegavetips!

Gled båtfolkene i livet ditt med en gave som kommer fra hjertet og ikke nødvendigvis koster all verden, her er noen tips i prisklassen fra hundrelappen til flere tusenlapper som kan kjøpes på nett.

Maritime Bøker:
Kystbøker er alltid kjekt, og i år kan du kjøpe bildeboken til båtjournalist Tore J Hansen, «Costal Norway = Kyst Norge» han har også utgitt boken Naust som tar for seg kystnøstene våre, mange fine bilder og litt historie.
 
Maritime Smykker:
Svenske Marissal har vannbestandige smykker og ankerarmband i flere serier. Smykkene kommer i mange fine farger som passer godt til den klassiske maritime garderoben. Motto fra Marissal; Vi arver ikke jorden fra våre forfedre, vi låner den av våre barn. Derfor gir de ti svenske kroner for hvert armbånd de selger til Greenpeace.
 
Redningsutstyr:
Regatta har redningsvester og flytevester til båtfamilien, selv de firbente kan trenge en flytevest. Regatta har sammen med Norges Blindeforbund utviklet en ny flytevest for hunder. Denne er testet av førerhundene med hensyn til både krevende bruk og god synlighet. Vesten er formsydd og har spesielt god passform for å sikre hundens komfort. Den er utstyrt med tydelige reflekser, kraftig stålring for bånd, samt et solid håndtak om hunden må løftes ut av vannet o.l. Vesten har også en smart lomme for ubrukte hundeposer.
 
Hos Helly Hansen kan du også finne flytevesten/ redningsvester for liten og stor. Vi har plukket ut RIDER STEALTH fra Helly Hansen
En tettsittende redningsvest med seksjonert utforming som gir bevegelsesfrihet.
Flytevest med flyteevne på 50 N og tar liten plass. Tettsittende rundt kroppen. 

Klokke fra Garmin spesialutviklet for maritimt bruk
Klokken kan kobles til kompatible kartplottere og andre enheter fra Garmin for å kontrollere3 autopiloten, markere veipunkter eksternt, strømme data, få hjelp til regattaseiling og mye annet.

Musikk i sjøen
BRP Bærbart lydsystem som passer til Spark eller isolert. 50 Watts lydssytem med Bluetooth tilkobling. Kan brukes på eller utenfor vannscooteren.
 
NY BÅTRADIO FRA FUSION – RA210. FUSION RA210 er en ny kompakt båtradio fra FUSION med bluetooth, NMEA2000 og DSP. Kompakt og moderne formfaktor kombinert med prisnivå gjør denne nykommeren slagkraftig. Du finner den hos Pronav.no
 
Høyttaler, lampe og vinkjøler, alt kombinert i ett produkt. Den skifter farge etter musikken for et glitrende lys og musikk show. 
 
Nips 
Obag er ikke bare en vinpose, men et dekorativt konsept med flere bruksområder. Den er plassbesparende og kan gjenbrukes når du måtte ønske. Den er håndsydd i Paris, Frankrike og er miljøvennlig i 100% Dralon. Smuss- og vannavisende. 
 
Skalldyrsett
For sjømatelskeren, finnes en tradisjonell østerskniv og en lekker lærbeskytter som du holder i hånden når du åpner Østeren. Enkelt stilig og effektivt. Leveres i en vakker gaveeske.

Pagarus
er det ultimate skalldyrsettet. I Boksen finnes alt utstyr for å få all den gode maten ut av krabben. Kan virkelig anbefales.

Dekor
Modellskute.no har mer enn bare modellbåter. Under annet finner du 
stilig uttrekkbar skipskikkert utført i blank messing. Leveres i tilpasset treeske med messingbeslag. I lokket på esken er det det innfelt et anker i messing. Ca 40 cm lang i uttrekket tilstand, 14 cm i sammenslått tilstand. På det fremste leddet av kikkerten er det sydd på et omslag av ekte skinn. En virkelig forseggjort kikkert som vil fryde en med sans for det maritime. 
 
Dykkerhjelm utført i kobber og messing med innfelt klokke montert på sokkel av tre. En virkelig dekorativ maritim pyntegjenstand. Eller hva med Lanterner i kobber.. mye fint å velge i og prisklasser
 
Aktivitet
SUP brett, Stand up padling er blitt veldig populær vannaktivitet. Her finnes det mange brett å velge i. Det kommer litt an på hva du ønsker, og som med alt annet følger ofte pris og kvalitet hånd i hånd.
 
Vanntett
Snøgg vanntett førstehjelpspakke - spesielt tilpasset kajakkpadling og vannsport, men førstehjepspakken fungerer selvsagt like bra i sekken. Posen er sydd i et vanntett materiale med tapede sømmer og rulletopp med spenne, som gjør at den tåler fukt og vann. 
 
SEA TO SUMMIT Lightweight tørrbag, er slitesterke og lette. Kommer i syv størrelser 1–35 liter med vekt 37–165 g. Lagd i 70 denier 210T Nylon med hvit slitesterk polyuretan innside slik at det er enklere å se innholdet. Alle belastningspunkter er forsterket. Hold enklere orden med fargerike poser – en farge til samme type innhold.
 
Sea To Summit har også praktisk bøtte som ikke tar noen plass ombord i båten