Spennende nyhet fra Fairline

Her har det Engelske verftet virkelig gått ut av det tradisjonelle og inn i det moderne, innovative yacht livet, Targa 58 GTB har utfoldbar badepattform.

Fra utsiden har båten lekre linjer, skapt av den Italienske designer Alberto Mancini. Linjer som en sports yacht skal ha, og i fart er det ingen som ser at båten har uante muligheter.  «Wow» faktoren kommer når du ankrer opp og bretter ut sideskott akter og du får en enorm badeplattform. På den kan du tilbringe sommerdager med alt som hører til. Utfoldbar grill lar deg også lage maten på badeplattformen.
 
Men det er ikke bare ute du blir imponert, ifølge verftet. Interiøret er kvalitets håndverk, moderne og med store sidevinduer, som gir et naturlig lys inn i båten. Båten har pantry ut mot akterdekk og to salonger. Dobbelførerposisjon hvor man manøvrerer 2 motorer på eventuelt 900 hk hver (1800hk). Båten kan utrustes med det største alternativet som er 2 x MAN V8 1330 med drev, diesel med 2600 hk, da går båten i 36 knop.
 
Under dekk er det 3 kabiner, Master (midt) VIP i baugen og en køysengs kabin langs styrbord side, alle med egne baderom til.
 
Båten får premiere under årets første båtmesse 2020, - BOOT i Düsseldorf.
 
Teknisk:
Total lengde 18,28m
Bredde: 4,97m
Dybde: 0,78m
Drivstoff tank kapasitet: 2,200l
Vanntank kapasitet: 600l
CE klasse B
Personer 16