Åpen helg på Askøy

Giramar, importør av blant annet Beneteau seilbåter, åpner ny avdeling i Bergen, ved bryggeanlegget til Bavaria forhandler - West Boat Askøy, i Florvåg.

Harald Korn, daglig leder hos Giramar, er svært fornøyd med avtalen de har fått med Tor Sætre hos West Boat Askøy. -De har et flott anlegg, hvor vi når kan leie plasser å ha egen flytende utstilling, forteller han. 
 
Bavaria forhandleren er også fornøyd med å få «konkurrentene» ved bryggene. – Det genererer forhåpentligvis mer kunder ut til oss alle, når utvalget blir bredere. Det er jo slik de har det i Leangbukten også, forteller Sætre, som har en Bavaria Cruiser 41 Style i utstillingen.
 
Giramar starter sesongen 2020 med å invitere til åpningen av deres flytende utstilling i Florvåg på Askøy.
 
Lørdag og Søndag 11. og 12. januar fra kl 11- 15. Giramar vil selv være representert ved bryggene og følgende båter blir utstilt:
 
Beneteau Oceanis 35.1 (ny båt)
Beneteau Oceanis 38.1 (ny båt)
Beneteau Oceanis 41.1 (brukt båt)
Dehler 41 (brukt båt)
Linssen Grand Sturdy 45.0 (ny båt)
Explorer 43 Sedan (brukt båt)
 
Ved deres avdeling i Florvåg vil de ha et godt utvalg av både nye og brukte båter.  De vil også tilby service på deres merker - med lokale ressurser og kompetanse.
 
Du kan også avtale visninger utenom åpningstid, og de arrangerer gjerne prøveseiling og testkjøringer, forteller de avslutningsvis.