2011-07-15-6c1f5c6b31d3211d01ef51c7cdf77a7abe64d92f Premierte Marex ACC 370, lite bilde Skaganeset på Sotra, verksted og vinterlagring

Ny Targa & Marex forhandler i Hordaland!

Endelig har de fått sitt eget navn, Bergen Maritim AS. Gisle Johnsen og Albrecht Schøll har i løpet av få år måtte skifte firmanavn uforskyldt flere ganger.

Johnsen og Schøll har lang erfaring fra motorverksted og båtbygging. De utfører alle typer service og reparasjoner av motor og båt, og fagmessig installasjon av motorer, elektronisk utstyr og trustere.
Oppvarmet vinterlagring tilbyr de i sine flotte lokaler på Sotra utenfor Bergen.

Med litt ”uheldige” samarbeidspartnere gikk navnet fra Adriatic Marineservice, innom Johs Lunde prosjektet, til nå eget selvstendig navn- Bergen Maritim.

Johnsen forteller at det er travle dager og de har utvidet med 3 mann på verkstedet. De fleste oppdragene er reparasjoner og oppgradering av båter samt vinterlagring, men nå har de også fått forhandlerstatus i Hordaland for de prestisjetunge merkene, Targa og Marex. 

Jonsen og Albrekt kommer til å ha sin hovedbase på Sotra og overlater litt av salget til sin samarbeidspartner midt i smørøyet i Bergen sentrum. Med utstillingsvindu mot bryggen i Bergen satser de på at den premierte modellen til Marex, Marex ACC 370 som ble Årets båt i Europa 2009, omsider kommer til Bergen.