Nyhet Viksund St. Cruz 335

Viksund sjøsatte i forrige uke sitt nye produkt og mye tyder på en ny storselger fra verftet på Askøy. Båtsans var med under fotosession til deres nye produktkatalog, Viksund St. Cruz 335.

Ombord er salongen i lekker lysebrun farge, lyst tre i pantry samt store vindusflater som gir mye lys inn i båten. Fra føreposisjonen sitter man meget godt i formstolen med et oversiktlig miljø. Det finnes nesten ikke ”døvinkel” fra kapteinsstolen pga nytt overbyggdesign. Skroget er velkjent og velprøvde (320) så her oppførte den seg meget godt i sjøen.

Plassen og lugarer er imponerende i en båt av denne størrelse. Med sine 2 kabiner, en dobbelugar i front og en sidekabin med 2 doble køyer blir båten til den perfekte familiebåt. Som hos de andre Viksundbåtene har den eget seperat dusjrom i tillegg til et rommelig badeværelse.

Uteplassen kan man heller ikke si noe på og med gode trinn samt solid rekke kan både barn og voksen komme seg lett frem til baugen. Flybridgen har samme fine lyse farger som i resten av båten og god plass til alle gjestene ombord. 

Viksund har laget en gjennomført båt som passer godt for både yngre og eldre familier.

Båten blir presentert på kommende høstmesser og der er allerede 7 båter i ordre av sorten.

I bygg 1 står en Cummins 380 hk på rak aksel og med den går båten i ca 28 knop og fin marsjfart vil være rundt 20-22 knop. Motorrommet har lett adkomst og god plass til å ta service på motoren.

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde: 10,25 m
Bredde: 3,45 m
Vekt: 5,75 tonn
Fart: 16-35 knop
Motor: 295-427 hk
Pris på båt med enkel installasjon er litt i overkant av 2 mill.