Larsen med sjødn!

Båtsans er på en sommertur, for å oppgradere havner med flere bilder. Hos” Larsen med sjødn”, i Sunnhordaland, treffer vi Vider Larsen som arbeider i familiebedriften.

Larsen er fornøyd med sommeren så langt og kan fortelle at det ligger stort sett rundt 25-30 båter i havnen, hver natt.

Havnen er stor og god med flytebrygge som fungerer som en bølgebryter mot nordavinden. Det meste er i gå avstand til båthavnen. Butikker, Cafe Annemor og Fitjar Fjordhotell. Havnen er også komplett med det meste av servicetilbud til båtfolket og naturligvis 24 t. i døgnet drivstoff fylling. Et webkamera og trådløst internett tilgang.

Fitjarøyene er et mangfold av perler og turmuligheter, du kan leie sykkel hos MX-Sport i Varehuset til Larsen med sjødn. Hos turistkontoret kan du få flere tips til fjell, historiske og padleturer.

Fitjar festivalen 5.-7. august byr blant annet på fiskefestival, konsert og dans på kaien. Festivalmenyen ser også flott ut med, laks fra Sjøtroll, edelgris fra Sætrebø og festivalens egen fiskesuppe.

På ”sjøsio” har butikken vært i tjeneste for fastboende og turister siden 1947 og hos ”Larsen med sjødn” skal du være trygg på at de ansatte gir deg sin aller beste service, avslutter Larsen.

Se ogsåBåtsans havner