2011-07-26-d99c87099dd9ff8d4981d49d526753bf778a41dc Sacs - 695 Abarth Tributo Ferrari

Bare noen få forunt å eie!

Sacs – Abarth 695 Tributo Ferrari. Rib’en stammer fra samarbeidet mellom Sacs og Abarth. Båten er en ny trend for dem som søker stil og ytelse, i følge pressemelding.

Med sportslige karakter fra to bilmerker, sammen med det høye kvalitets nivå til Sacs, ledende innen luksus rib, har gitt opprinnelsen til et nytt produkt. Inspirert av Abarth og Ferrari med design av Christian Grande DesignWorks.

Det skal produseres et begrenset opplag på 199 kopier i fargene til 695 Abarth Tributo Ferarri, as Rosso Corsa (internationale rødfargen ”Rosso Corsa” som brukes i motorrace av Italienske team), Giallo Modena (gul fargen også kjent på Ferrari), Blu Abu Dhabi (Blåfarge) Grigio Titanio (Titanum grå).

"Sacs - 695 Abarth Tributo Ferrari" er den ideelle måten til å forflytte seg raskt og lett fra Yacht’en til smale viker eller inn til havnen. Den er perfekt for dem som allerede eier en yacht, som ikke vil gå på kompromiss med stil og god sportsånd, selv med kort transportetappe. Båten kan også være et ønske for en ambisiøs ”rib-elsker”

Versjon som ble avduket er den tradisjonelle ”Rosso Corsa” fargen, prydet med logo ”Abarth Ferrari Tributo” på begge sider. Carbon utseende dashboard, perfekt kombinert med rød søm på setene og dashboard, i typisk Abarth stil.

Rib’en er levert komplett med originale bag’er laget av den Italienske luksus veske produsent -Tramontano.

Rib’en er aggressiv; den kan oppnå 40 knop og snu på ”femøringen” drevet fram med vannjet på 140 hk.

Rib’en er en hyllest til Ferrari, som bare Abarth og Sacs kunne finne på å lage og kun noen få ”heldige” forunt å eie.

Pressemelding: Maurizio Bulleri [bulleri@libero.it]