Verdens Premiere på Southampton Boat Show!

Princess Yachts International melder om 2 verdensnyheter på messen 16 – 25. september 2011 i Southampton og første visning i UK av den nye Princess V72.

Det Britiske verftet har verdenspremier på Princess 98 motor yacht og Princess 60, sistnevnte er vel muligens den vi får se flest av på Norske fjorder i 2012.

Den nye Princess 60 har en dynamisk profil, er smidig i sjøen og kommer raskt i plan, i følge verftets pressemelding. Båten er overraskende stor innvendig, med lyse lekre salonger og tre velutstyrte suite kabiner, lik yachter i mye større skala.

Den største premieren deres blir den nye Princess 98 Motor Yacht, som utstyres med designer brands i interiøret etter eiers ønske. Hver båt blir unik, i tett samarbeid med verdens mest luksuriøse mothus. Den første Princess 98 er innredet i forbindelse med det Italienske motehuset Fendi Casa, det være seg; møbler, puter, gardiner og detaljer på dekk.

Videre for første gang utstilles Princess V72 på en UK båtmesse, i sannhet en iøynefallende sports- yacht og kanskje den mest spennende V Class modellen verftet har produsert til dags dato.

Totalt melder verftet om 14 båter på messen i september og har to nye plasseringer, både på land og i marinaen.