Raymarine e7 Multifunction Display

Den nye Raymarine e7 er som de presenterer den; ”Fin å se til. Høyt intelligent. Elsker nettverking!” Raymarine e7 multifunksjons display, er et lite apparat, med en enkel betjening av navigasjon og annen informasjon som man ønsker å hente ut.

Den har et kraftig MFD (Multi-funksjons display ) som setter en helt ny standard for enkelt bruk, ytelse og tilkoblingsbarhet. Et nytt nettverks ”under” og Raymarine e7 bryter nye barrierer med Wi-Fi Streaming til Apple iPhones (4 og opp) og IPads (1 og 2).

Lesbarheten er suveren, e7 har et dagslysdisplay som er lesbart fra alle vinkler, selv med briller som har polarisert glass. Med en prosessorkraft fra 3 prosessorer leverer den raskt korrekte data, 3-D grafikk, video og sjøkart som er superskarpe.

Raymarine e7 HybridTouchTM display er tilgengelig med eller uten kart. Kjøper du kartet i den nye versjonen, leveres den på et usb kort som lagrer kartdata i boksen.

Kombinerer du Raymarine e7D chartplotter-fishfinder, får man en ”alt i ett maskin”.  Med innebygd dobbel frekvens HD DigitalTM sonar kabel for dybde ned til 3000 fot.

Bruker du Raymarine e7 sammen med iPad eller Iphone og laster ned Raymarine Viewer App, kan du synkronisere og få alle data rett ned i ”fanget” hvor som helst i båten.

Den levers med et silikon deksel som beskyttelse nå den ikke er i bruk. 

Tekniske spesifikasjoner:
HybridTouchTM. Full touch skjerm interaktiv eller tastatur kontroll- ditt valg.
Home screen. Lette applikasjons valg og individuell side visning 
Extremely fast. Utstyrt med tre prosessorer inkludert en egen grafisk prosessor 
Wi-Fi streaming til Apple iPhones (4 og opp) og iPads (1 and 2).
Network opp til seks skjermer med SeaTalkHS.
Bluetooth technology så du kan spille dine favoritt låter
Dimensjoner er 226 x 142 x 150mm, Skjerm 7" (800 x 480 pixels)

Les mer hos Raymarine