Festeval 2011

En suksess med Festeval på Feste. Da Båtsans utsendte ankom Feste kai, var konserten i full gang. Den livlige Jenny Jensen stod på scenen og laget show, slik vi alle er vant til å se henne.

Vi treffer Jenny blid og fornøyd litt senere på kvelden og hun kan bekrefte at Festevalen er en av årets fine og glade begivenheter. Vi treffer henne sammen med arrangør Arild Von Feste og Øyvind Feste. Arild forteller at han håper på rundt 1000 besøkende, men tør ikke håpe for mye. Vi kan nå i etterkant bekrefte at Festvalen gikk i pluss og det var 1200 besøkende! Imponerende..

Stemningen på Feste kai var varm og lun. Mange båter hadde tatt turen og lå tett i tett på flytebryggene. Vi teller 35 båter til kai, men flere var i vente.

Etter en relativt overskyet dag, åpnet skylaget seg og solen gav Festavalen det lille ekstra. Med den fine beliggenheten og de flotte menneskene som lar Festvalen komme til live er dette noe som bare må oppleves.
 
Etter å ha snakket med en fortrolig kilde kan Båtsans bekrefte at Festvalen var en stor suksess. Med artistnavn som ”Gest og Piddi”,  ”Hans Bollandsås med band”, ”Forza” m.f.  og kveldens høydepunkt ”Lars Vauler” innfridde og skapte en atmosfære langt over forventet. Arild Von Feste takker også alle de frivillige som bidrar til at Festeval lar seg gjennomføre.

Vi gratulerer arrangørene og håper at det gjenskapes sommeren 2012.