Årets ”Båter i sjøen” med flere verdensnyheter!

1.-4. september blir 430 ulike båter utstilt. Båtsans har snakket med messesjef Merete Rustad som forteller om travle dager frem mot messen.

Båter i sjøen har en egen facebook side, som kan være grei å følge med på, for dem som ønsker å være oppdatert.

Det blir spennende dager for utstillere, blant annet også for å se hvilke trender som melder seg i år. Det er også viktig å fylle ordrebøkene mot 2012.

Når det gjelder nyheter er det spesielt mange seilbåt premierer, men også en del innen motorbåt. Moro for kunder som er på jakt etter ny båt at det finnes et så godt utvalg.

Heitmann Marin, importør av bl.a. Jeanneau, presenterer to verdensnyheter innen motor og seilbåt. I motorbåt klassen er det NC 9 som har premiere, båten er nominert til årets motorbåt i Europa 2012. I seilbåtklassen er det premiere på Jeanneau 44DS. Philippe Briand har designet skroget og interiør og dekk design er av Frank Darnet.

Videre har Argos Båtsenter i samarbeid Heitmann Marin Norgespremiere på Prestige 500 FLY . Dette er en båt det knytter seg store forventninger til. Med sine smarte løsninger og pantry ut mot akterdekket samt en stor dobbelmidtlugar, har det Franske verftet tenkt i nye baner. Båtsans besøkte hardtop varianten på Londons båtmesse i januar og ble definitiv positivt overrasket.

Når verftet kommer med nyheter på nyheter innen motorbåt, skuffer de heller ikke på seilbåtsiden. Norgespremiere av Jeanneau Sun Odyssey 379- Nominert til årets seilbåt i Europa 2012. Den har de samme linjene som sine to storesøstre SO 409 og SO 439, men denne gangen er det Marc Lombard som står bak.

Båtsans ser frem til spennende dager på Sandvika, under årets “Båter i sjøen”.