Nyheten Riva Iseo - muligens forsinket!

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Båtsans har snakket med John Olav Lefdal i Dreamline Yachts AS, som må meddele at premieren på ”Båter i sjøen” muligens ryker.

Siste melding fra verftet om at bygg nr 2, som er bestilt av den Norske importøren, er litt forsinket. Båten kommer i september, men ikke til den 1. september.

Ja, men da tar du den vel til Bergen og ”Båter til Sjøs” da? Ja, kanskje vi får det til, sier Lefdal, som også kan fortelle at båten allerede er solgt. Båten skal senere vises på båtmessen i Stockholm.

Prototypen (bygg nr 1) er testet og båten er helt fantastisk. Riva Iseo er oppkalt etter innsjøene Lago Iseo i Sarnico, som er hjembyen til skipsverftet Riva. Riva 27 er en runabåt, og kommer til å bli et ”må ha” for dem som elsker cruising på vann eller sjø og er design entusiast. Det geniale med båten er at den akkurat er smal nok og derfor er tilpasset biltilhenger. Det kreves riktignok sin størrelse på bilen, men har du en kraftig motor kan du trekke den med overalt.