Verdenspremier på Askeladden C62 Xbow!

Båtsans har snakket med markedssjef Leif Bergaas, hos Askeladden, som kan informere at de kommer med en nyhet på båtmessen ”Båter i sjøen” 1.-4. september.

Tidligere i år kom nyheten C62 Xover som Båtsans var med å testkjøre, se artikkel her.

Askeladden C62 Xbow er en videreutvikling av C62 Xover, hvor du har alle daycruiserens fordeler med vindskjerming og kalesjeløsning samtidig som selve skjermen er trukket fremover for å gi maksimal
plass i cockpit. Quickstep-løsningen i front gjør det enkelt å komme seg ombord og det ekstra rommet i front er også egnet for fiske.

Sete- og puteløsningene representerer virkelig nytenkning. Disse kan arrangeres som alt fra solseng til partykrok med bord og U-sofa, eller enkel sittebenk akter som gir ekstra dekksplass.

Som standardutstyr finnes:

Full instrumentering, lanterner, hydraulisk styring, puter, solseng, kalesje med kalesjebrønn, automatisk og manuell lensepumpe m.m.

Tilleggsutstyr:
Kjøleskuff, vannskikrok, havnepresenning, pute bowrider cockpit, bowrider cockpittrekk, transportpressening.

Designkategori C
Drivstofftank 140 liter
Lengde 6,10m
Vanntank 40 liter
Bredde 2,33m Max. last 770 kg
Vekt u/motor ca 950kg
Motor 115-150HK
Personer Max. 7
Fart 33-42 knop

Ennå finnes det bare skisser tilgjengelig av båten, men Båtsans vil presentere båten nærmere med bilder fra båtmessen "Båter i sjøen". Askeladden stiller ut fem av sine modeller og blir å finne på Stand: D-11