2011-09-01-e171eb2ec72d7571dce2134ccafa51b56a063185 2 spennende messer i Bergen!

2 store båtmesser i Bergen!

Sett av helgen 23. -25. september, for båtmesser og familie dager. I Solheimsviken blir det i tradisjonen tro båtmessen ”Båter til Sjøs”, denne gang ved piren. Samtidig er nytt av året, båtmesse ved Prinsessegården i Dolviken og her samles aktørene til åpent hus for hele familien.

Båtsans har snakket med flere kilder i Dolviken som sier de satser stort i år på å gjennomføre en felles messe.
 
I Dolviken har vi flotte innendørs utstillinger samt flytebrygger med båter i de fleste størrelser, samt båtutstyr. Vi satses på meget gode messetilbud, aktiviteter for liten og stor, samt noen overraskelser som vi ikke kan røpe ennå.

Samlingen av aktører som står for messen er: Nye Norske Båtsenter, Frydenbø Båtsenter, Maritim, Båtens Beste med Askeladden og Yacht Marine.

Hos ”Båter til Sjøs” er det ingen sure miner, de har i år rekordstort antall båter i sjøen. ”Dra til sjøs” er allerede fullbooket og de lover en spennende høstmesse med flere nyheter for alle besøkende. Det kommer mer informasjon etter hvert.

Det blir en travel helg for alle båtglade, også for dem som er på jakt etter gode maritime tilbud. Kanskje blir det en verdenspremiere begge steder.

Vi gleder oss!