Med ”Danseplass” på badeplattformen!

Bavaria Sport 43 Hardtop er en av nyhetene som presenteres av norgesimportøren Lunde båt. Båten er designet av BMW Group DesignworksUSA, i tett samarbeid med Bavaria Yachtbau GmbH.

Det er Robin Jakobsen, hos Lunde Båt Motor, som viser Båtsans rundt i flaggskipet i SPORT serien. Kr. 2 895 000,- er start pris på 43 foteren, så her får man mye båt for pengene. Båten er en stor 43 foter, med 3 doble lugarer, 2 bad, separat dusj, salong og praktisk bysse under dekk som passer uansett vær. Med gode løsninger er dette absolutt en båt som kommer til å selge godt på det Norske markedet. 
Jakobsen forteller at de har vært med i utviklingsprosessen ved å påvirke til gode løsningene i båten. Lunde Båt Motor AS holder til i Leangbukta Maritime Senter utenfor Asker og i løpet av de siste 10 årene har de vokst til å bli en av verdens største Bavaria forhandlere. De har et tett og godt samarbeid med verftet i Tyskland.

Jakobsen er også fornøyd med salget, de måtte nylig ansette to nye medarbeidere, som er veldig positivt i disse tider. Vi har solgt bra med brukt også, forteller Jakobsen videre, spesielt 34, 38 og 28 fotere. Bavaria har etter hvert opparbeidet seg en lojal kundegruppe som kommer igjen når ”3 fot syken” melder seg.

På Båter i Sjøen har Lunde Båt Motor også nyheten 34 HT Sport og snart kommer 31 foteren i Sport serien.  Med 2 lugarer blir dette en båt Jakobsen har stor tro på. Startprisen er på 1.2 millioner, så vi forstår at det kan bli vanskelig for endel konkurrenter å kjempe om pris med Bavaria.